Relații

În această categorie voi împărtăși cu voi despre ce cred în legătură cu relația cu noi înșine și despre relațiile pe care le avem cu ceilalți. Voi scrie din experiențele proprii și ale altor oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului, despre tipuri de relații, despre cum unii oameni își găsesc fericirea singuri – în relația cu ei înșiși, cum alții o găsesc într-o relație de cuplu și cum alții o găsesc peste tot.

Important de știut este că totul începe cu noi și de la noi. Fericirea în relațiile cu ceilalți vine doar dacă noi ne simțim fericiți în adâncul nostru. Într-o familie fericirea poate fi prezentă doar dacă cei doi care formează cuplul sunt fericiți. Armonia din interiorul familiei este dată de bucuria cu care trăiește fiecare membru în parte, iar copiii vor ajunge adulți care se vor putea bucura de viață, doar dacă părinții lor se vor iubi și copiii vor vedea iubirea lor exprimată zi de zi.

Știu că multe familii sunt disfuncționale, în care cel puțin unul din cei doi care formează cuplul este toxic. De aceea, voi încerca să vă ofer cât mai mult din ceea ce știu, pentru a vă ajuta să depășiți anumite situații în care vă aflați, ori poate numai să vă ajut să vedeți că lucrurile pot fi făcute și în alt mod, mult mai ușor.

Toată viața mi-am dorit să înțeleg cum reușesc unii oameni să fie pur și simplu fericiți și de ce alții trăiesc doar ca să supraviețuiască. Din toate cercetările mele de până acum voi împărtăși cu voi din concluziile mele și îmi doresc tare mult să vă pot fi de folos și ca prin ceea ce veți citi aici să reușiți să vă faceți relațiile în care vă aflați mai frumoase.

 

Pace, Iubire și Bucurie

Ionela, Prietena voastră de suflet