Povești care inspiră

De-a lungul timpului am întâlnit în drumul meu oameni care m-au inspirat foarte mult, atât de pe internet, cât și din viața reală. Voi împărtăși cu voi ce cred că ar putea să vă inspire și pe voi, pentru a lua noi decizii care să ducă la o viață trăită frumos și cu bucurie.

Fiecare dintre noi are o poveste, fie că o spunem cuiva, fie că nu. Alegerea ne aparține. Eu am hotărât să împart cu voi bucăți din povestea mea tocmai pentru a vă inspira către o viață mai bună. Au fost ani în viața mea în care nu credeam în nici un fel că îmi voi deschide sufletul oamenilor din jur. Am suferit în nenumărate rânduri și ajunsesem să nu mai cred că este posibil ca vreodată să cunosc bucuria. Dupa ani de zile de căutări, am reușit din nou să fiu eu însămi, cu bune și mai puțin bune, cu calități și cu defecte, ca orice om de altfel. Însă am avut nevoie de mulți ani să cred din nou în mine și în cei din jurul meu.

Tocmai pentru că am reușit să mă cunosc și să mă înțeleg, astfel înțelegând că viața este despre bucuriile din lucruri simple și mai multe momente frumoase adunate în timp, vreau să dau mai departe din ceea ce am trăit și în aceeași măsură voi scrie și despre alți oameni care au reușit într-un fel sau altul să se bucure de viață.

Cred că putem învăța foarte multe și mult mai ușor unii de la ceilalți și ne putem face viețile mai frumoase reciproc.

 

Pace , Iubire și Bucurie

Ionela, Prietena voastră de suflet